18 frågor om mig

Hej Hej!
Tänkte att ni som läser (antagligen bara klassen+ Malin) skulle få veta lite mer om mig. Ni kanske vet rätt så mycket om mig redan, speciellt efter presentationen jag gjorde i skolan. Fast då fick ni veta mer om min familj och mitt liv m.m. och inte så mycket om just mig så därför tänkte jag göra denna "tag" som heter 20 frågor om mig :)

1.Vad heter du? Fanny Isaksson är mitt riktiga namn men jag kallas nästan alltid för Nassie eller Näs. 

2. Hur gammal är du? I sommras fyllde jag 15. Woop woop! 

3.Hårfärg? För tillfället har jag ombre, så det är först mörkbrunt upptill men lite blondare nertill. Tänkte däremot färga mitt hår imorgon men vi får se vilken färg det blir senare. Jag är lite kluvad angående det.

4. Ögonfärg? Bruna 

5. Hur lång är du? Oj, tror jag är omkring 1.64m 

6. Kär? Bara om Mr. Bieber gills hahha

7. Beroende av något? Nagellack <3

8. Ditt livs största misstag? Svårt att säga. Jag har gjort många misstag men det jag kan komma på nu är att jag ångrar (sjukt mycket) att inte pluggade så mycket engelska när jag var mindre :´(

9. Vad åt du senast? En av mina muffinsar jag gjorde i torsdags :)

10. Vad har du för mobil? iPhone 5.

11. Om du vann en miljon, vad skulle du göra med pengarna? Köpa en massa saker som hörlurar, smycken, väskor, skor. Det mesta av det skulle jag spara så jag kan resa och flytta hemifrån m.m. när jag är äldre.

12. Favoritland? USA!! Älskar allt där typ. Jag har hitills bara varit runt om i Florida men jag skulle så gärna vija utforska landets mer udda delstater typ som North Carolina, Texas m.m. 

13. Favoritfärg? Svart, vit, röd, lila och rosa

14. Favoritfilm? PEARL HARBOR, JBs filmer och Soul surfer. Kan utan tvekan kolla på dem om och om igen!

15. Vad är det bästa du vet? Att måla naglarna, lyssna på musik, vara med vänner, shoppa och resa.

16. Vad är det värsta du vet? Simgolv (och golv överhuvudtaget) och alla djur som kan krypa på mig. Euw!

17. Vad gillar du mest med dig själv? Mina ögon och hy kanske? 

18. Vad är det bästa som har hänt dig? Att jag fick chansen att se Bieber live tack vare min kära vän Mickan

Jag hoppas ni läsare vet lite mer om mig nu och hoppas det gjorde någon nytta att jag skrev detta :)

Vi ses!
//Fanny

 

 

Snickers Cupcakes

Tjena Tjena! 
När jag kom hem i torsdags så var jag sugen på att baka något så min syster och jag bestämde oss för göra det. Vi har ALLTID beslutsångest över vad vi ska baka. Och ALLTID när någon har hittat något intressant att testa så vill den andre inte baka det. Normalt brukar det ta oss en timme innan vi har kommit fram till något haha. Fast idag var det annorlunda. Li ville nämligen för att baka det jag hade föreslagit förra veckan som jag fortfarande ville baka också. Det jag hade gett till förslag innan var ett recept på (vad det såg ut som) läckra cupcakes som enligt skaparen skulle likna smaken av Snickera från Manuela Kjeilens blogg. Manuela Kjeilen har verkligen jätte fina bilder på sina egna recpet som hon gjort och jag har alltid velat testa någon av dem. Tyvärr har det aldrig blivit av framtills torsdags :D Här kommer ett par bilder från bakningen idag. Jag är inte jätte bra på att ta bilder men jag får hoppas att det duger ändå :) 
 
Här blev chokladmuffins basen gjord
 
Vi hällde upp smeten i hjärtformade silikon muffinsformar innan de skulle in i ugnen
 
Innan man kan äta dem måste du grädda dem i i ugnen :)
 
 När de var klara var det dags att spritsa ckoklad glasyr på dem. 
 
Ovan på det ripplade vi på hemmagjord karamellsås för att fram snickers smaken.
 
Så här såg en muffins ut när den var klar. Egentligen skulle man ha på jordnötter enligt receptet men vi skippade de det för vi hade inga hemma.
Åh vad goda dessa är! Ni måste testa dom, ni kommer inte att ångra er! GÖR DET ALLIHOPA! Ni kan hitta receptet här http://www.passionforbaking.com/blog/2014/08/30/super-gode-snickers-cupcake-nye-kurs-pa-kurskalenderen/ 
Bye bye
//Nassie
 

Välkomna till min nya blogg!

Välkomna allihopa!  Vad kul att ni hittat hit. Jag hoppas att jag kan skriva intressanta saker som får att komma tillbaka  hit. Som det står i min biografi så är bloggen mestadels till för att göra upgifterna som får lärare ger oss men jag hade också tänkt att slänga in ett och annat inlägg om min vardag. Tyvärr är jag inte ett proffs på att skriva eller driva bloggar så vi får se hur det går. Med min förra blogg gick det inte jätte bra men jag hoppas att det går bättre nu, vilket det säkert kommer. Det var trots allt 3 år sedan jag bloggade senast :)